DOLAR 18,5855 -0.02%
EURO 18,5611 -0.05%
ALTIN 1.029,72-0,05
BITCOIN 3780463,88%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Orhan Gencebay özür diledi! “Gülşen benim evladımdır”
  • Bak Haber
  • Magazin
  • Orhan Gencebay özür diledi! “Gülşen benim evladımdır”

Orhan Gencebay özür diledi! “Gülşen benim evladımdır”

Usta sanatçı Orhan Gencebay, geçtiğimiz günlerde sahne kostümleriyle ilgili yaptığı 'edep' açıklamasının ardından şarkıcı Gülşen, "Namuslu görünmek kimlere kalmış!" ifadelerini kullanmıştı. Gencebay, sözlerinin Gülşen'e yönelik olmadığını belirterek, özür diledi.

ABONE OL
18 Şubat 2022 12:06
Orhan Gencebay özür diledi! “Gülşen benim evladımdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Orhan Gencebay, son dönemin tartışma konularından birisi olan sahne kıyafetleriyle ilgili “Her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Tabii ki biz mayoyla çıkmıyoruz, biraz daha günlük kıyafetlerle çıkabiliyoruz. Bunların hepsinin düşünerek gereğinin olması lazım diyorum. Bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım.” demişti.

Konuya ilişkin ‘Söylemezsem Olmaz’ programına konuşan Orhan Gencebay, sözlerinin Gülşen’e yönelik olmadığını belirterek özür diledi.

Gencebay, “Hayatımda kimseye ne kötü bir söz söyledim ne de dedikodu yaptım. Ülkemizde herkes özgürdür. Ben ‘Gülşen Hanım yanlış bir şey yaptı’ demedim, demem de! Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Gülşen benim evladımdır. Bu söz, ağır bir sözdür bana. Fakat yine de belli bir ölçüde hoş görebilirim. Böyle bir sözle muhatap olmayı kesinlikle istemezdim.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.