DOLAR 18,4508 0.16%
EURO 17,7805 -0.43%
ALTIN 969,99-0,30
BITCOIN 346286-0,83%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
İrem Derici bulutların üstünde! Cem Belevi’ye aşkını böyle haykırdı
  • Bak Haber
  • Magazin
  • İrem Derici bulutların üstünde! Cem Belevi’ye aşkını böyle haykırdı

İrem Derici bulutların üstünde! Cem Belevi’ye aşkını böyle haykırdı

i İrem Derici, Cem Belevi ile ilişkisi hakkında konuştu. Başarılı şarkıcıya ilişki iddiaları sorulunca "Daha ne yapayım karlara sevdiğimi mi yazayım. Gerçekten çok seviyorum" diyerek aşkını haykırdı.

ABONE OL
21 Şubat 2022 15:56
İrem Derici bulutların üstünde! Cem Belevi’ye aşkını böyle haykırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güzel şarkıcı, “Daha ne yapayım karlara sevdiğimi mi yazayım. Gerçekten çok seviyorum” diyerek aşkını haykırdı. Oldukça kilo veren ve düzgün fiziği ile düşman çatlatan ünlü şarkıcı,” Sadece aşık olunca kilo veriyorum. 38 beden oldum. Çünkü aşığım” dedi. “Seni üzen ölsün” diye bağıran bir seyirciye Derici, “gebersin aşkım çok haklısın” diyerek hayranlarıyla şakalaştı.

Tek taş şarkısını söylerken şarkının hikayesini sevenleriyle paylaşan Derici, “Zamanında tek taşımı kendim aldım. Ünlü olunca ilk konser paramla güzel bir para kazandım. ‘Tek taş alayım’ dedim. Çünkü benim bütün arkadaşlarım hayatları boyunca meraklıydı. Aldım kendime takamıyorum. Çakma şeyler bende güzel duruyor bunlar bende emanet duruyor. Bir gün taşındım eşyalarımı yerleştiriyorum baktım bu yüzük. ‘Bunu satarım’ diye düşünürken bir mail geldi. İrem’cim bu şarkıyı senin için düşündüm bir dinle beğenirsen al yazıyordu. Totem yaptım alacağım. 2017 yılında tek taş 30 bin ediyordu, tek taşın parasıyla şarkının sözü, müziği, aranjesi hepsini yaptırdım. Şarkı da bana uğurlu geldi. Parmağıma takamıyorum ama Youtube’da 100 milyona yaklaştı” diyerek anlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.