DOLAR 18,5818 -0.05%
EURO 18,0168 -0.23%
ALTIN 996,600,08
BITCOIN 355220-0,43%
İstanbul
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Meteoroloji’den 8 il için sağanak uyarısı

Meteoroloji’den 8 il için sağanak uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; öğle saatlerinden sonra Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Antalya, Kocaeli, Sakarya ve Ankara sağanak yağışlı olacak.

ABONE OL
12 Ekim 2022 10:12
Meteoroloji’den 8 il için sağanak uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Antalya’nın kuzeybatısı ve Ankara’nın güney çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Sakarya, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. İLLERE GÖRE HAVA DURUMUİSTANBUL °C, 21°CParçalı bulutluANKARA °C, 22°CAz bulutlu, zamanla il genelinin parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde güney çevreleri (Haymana, Şereflikoçhisar ve Gölbaşı ilçeleri) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlıİZMİR °C, 25°CParçalı ve az bulutluANTALYA °C, 29°CAz bulutlu, zamanla parçalı ve iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Elmalı ve Korkuteli ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlıKASTAMONU °C, 20°CParçalı bulutluTRABZON °C, 19°CParçalı yer yer çok bulutluERZURUM °C, 18°CParçalı ve az bulutluDİYARBAKIR °C, 30°CAz bulutlu 24 saat 24 saat günün önemli haberleri ve gelişmeleri ÖNE ÇIKAN HABERLERTOKİ arsa listesi ile ödeme planı!Yasak aşkın fotoğrafı Dilara’yı öldürdü!Kılıçdaroğlu ABD’de öğrencilerle bir araya geldiPark halindeki araçlar alev alev yandıKağıthane’de taraftar otobüsüne silahlı saldırı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.