DOLAR 18,8338 0.06%
EURO 20,2177 -0.48%
ALTIN 1.129,470,11
BITCOIN 432188-0,62%
İstanbul

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

reklam
Haluk Levent deprem enkazı altından kendisine ulaşan kadına mesaj attı
  • Bak Haber
  • Gündem
  • Haluk Levent deprem enkazı altından kendisine ulaşan kadına mesaj attı

Haluk Levent deprem enkazı altından kendisine ulaşan kadına mesaj attı

ABONE OL
6 Şubat 2023 12:24
Haluk Levent deprem enkazı altından kendisine ulaşan kadına mesaj attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından merkez üssü Gaziantep İslahiye ve Nurdağı olan 6 büyüklüğünün üzerinde üç deprem daha meydana geldi.

Deprem sonrası Türkiye’de dördüncü seviyede alarm verildi, bu çağrı uluslararası yardım çağrısını da içeriyor. Pek çok ilde hissedilen ve yıkıma sebep olan depremden sonra Haluk Levent ve derneği AHBAP da harekete geçti.

Çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği deprem sonrası birçok kişi de enkaz altında kaldı. Göçük altında kalan bir kadın ise Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent’ten yardım istedi.

 “Aysel! Şarjını muhafaza et.”

Hatay’da meydana gelen depremde enkaz altında kalan Aysel isimli bir vatandaş, fotoğrafını paylaşarak Ahbap Derneği’nin kurucusu Haluk Levent’i etiketleyerek “Beni kurtarın” dedi. Takipçisine hemen geri dönüş yapan Levent ise “Sevgili Aysel! Şarjını muhafaza et. Ahbap Hatay yolda.” ifadelerini kullandı.

Bir paylaşım daha yapan Haluk Levent, deprem uyarısında da bulundu:

“Böyle bir felakette bu ülkeye kötülük yapmak istemiyorsanız lütfen ama lütfen şehrin valilikleri ile görüşmeden yardım yollamayın. Her şey tıkanıyor. Şimdiden ‘şu kadar kamyon yollayalım şuraya şunu yollayalım’ gibi tweet’ler gördüm. Yapmayın! Etmeyin! Çalışmalar felç oluyor sonra.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.